Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

Tags

Kép - Illusztráció

A látogatás feltétele, hogy a látogató érvényes védettségi igazolvánnyal, vagy védettségi igazolvány hiányában a látogatást megelőző 48 órán belül történt mintavételezés után végzett negatív eredményű SARS-Co-2 PCR teszttel rendelkezzen, kivételt képez ez alól a felnőtt kíséretében érkező 16 év alatti látogató.
A látogató a látogatáshoz való jogosultság igazolása érdekében köteles a védettségi igazolványt vagy a negatív SARS-CoV-2 PCR tesztet bemutatni a biztonsági szolgálatnak, nővérnek.

Az egészségügyi intézménybe történő belépéskor testhőmérséklet mérés szükséges, a látogatóknak mindvégig 3 rétegű sebészi vagy FFP2-FFP3, vagy ezzel azonos besorolású maszkot kell viselniük. A látogatók kötelesek a fertőzések terjedésének megakadályozása érdekében hozott intézkedéseket betartani, a kórház munkatársaival és a biztonsági szolgálattal együttműködni.

Egy beteghez naponta legfeljebb egy látogató mehet be az osztályra – amennyiben a látogató 18 év alatti, mind a 18 év alatti látogató, mind az őt kísérő felnőtt, de legfeljebb 3 fő- maximum 60 perces időtartamra. Amennyiben a beteg állapota megengedi, az időjárás függvényében a látogatás szabadtéren is lehetséges, ebben az esetben nincs korlátozva a látogatók száma.